Maximo y Florencia fan site!
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Ilyen volt ilyen lett
 
Flor y Fede amor!!
 
Cuccaitok
 
Vlemnyek
 
Csacska jsg
 
Floribella
 
Hrlevl
E-mail cm:

Feliratkozs
Leiratkozs
SgSg
 
Szrakozs
 
Trend
 
Ebben is szerepeltek...
 
letrajzok
 
Alma Pirata
 
Csacskaprok
 
Filmfogrfia
 
Szavazs!
Szavazz melyik oldal nyerjen!?
Melyik oldal a legjobb?

www.flor.site.try.hu
www.gportal.hu/csacskaangyal-online
www.gportal.hu/floricientabertotti
www.gportal.hu/csacskaangyal
www.gportal.hu/floros-oldal
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Mit hogy kell?
 
A hnap...
 
Dalszvegek
 
Csacska Amor
 
lapoz
 
Rebelde Way s Erreway
 
Exkluzv kpek
 
Argentna
 
www
 

Az oldal bannere:

Kattints a kpre a teljes mrethez!

                             Hivatalos honlapok:

 

Flor hivatalos oldala

Martin hivatalos oldala

Tomas hivatalos oldala

Szmll
TRY.HU
 
Cursor
 
Csszkasznest
 
The Site
 
Argentn telreceptek

Empanada

Hozzvalk:
a tszthoz:
1 kg liszt (0000)
10 dkg marhazsr (ha stben stjk, ktszer ennyi kell bele)
1 dkg s
vz (szksg szerint)
a tltelkhez:
1 kg darlt marhahs
50 dkg vrshagyma
3 kemny tojs
5-6 dkg mazsola
jhagyma (szksg szerint)
3 kanlnyi zsr
4 dkg olaj
3 kanlnyi s
2 kanlnyi kmnymag
2 kvskanlnyi rlt pirospaprika (des)
sr hsleves (szksg szerint)

Empanada - Katt a nagyobb kprt!

Elszr a tltelket lltjuk ssze. A vrshagymt s az jhagymt aprra vgjuk.
A marha vagy disznzsrt egy nagy leveses fazkban tzre tesszk, s miutn elolvadt, hozzadjuk a vrshagymt s megszzuk. Majd beleadjuk a darlt hst s jl megfzzk.
Az rlt piros paprikt - a kmnymagot is hozzadva - feloldjuk egy kis hslevesben, s az olajjal egytt azt is a tltelkbe keverjk. (Annyi hslevest hasznlunk, hogy ne tl szaftos, de azrt zes masszt kapjunk.) Hozzadjuk mg a mazsolt, a felvgott kemny tojst, s vgl az jhagymt. Nhny percig mg fzzk, majd letakarva egy plasztik ednyben hvsre tesszk.
Ezt kveten elksztjk a tsztt. A frissen szitlt lisztet - hozzkeverve a st - beletesszk egy tlba. A kzepbe mlyedst csinlunk, abba ntjk a hideg vizet, majd hozzadva az olvasztott, langyos zsrt, jl sszegyrjuk s homogn simra dolgozzuk. A tsztt deszkn kinyjtjuk, az egyik felt rhajtjuk a msikra, majd jra nyjtjuk, s megint hajtunk... A tizedik nyjts-hajts utn 2 mm vkonyra kinyjtjuk. 12 cm-es tmrj kerek formj kiszrval kiszaggatjuk. Mindegyik lapocska kzepbe 1 kanlnyi tltelket tesznk, majd flbehajtjuk, majd a szlt krlnyomkodva sszefogjuk („repulgue”-t csinlunk). Vgl a tlttt tsztkat stlemezre rakjuk, s forr stben (vagy tzhelyen b olajban vagy zsrban) szp pirosra stjk. J melegen tlaljuk!
Amit egy kivl empanadhoz tudni kell:
- A tltelket egy nappal korbban ksztjk el, hogy j hideg legyen a tltskor!
- 1 kg tsztbl 50 empanadt kapunk.
- A hagyomnyos empanadt hssal tltve, knyv alakra hajtjuk. A szlt krlnyomkodjuk, ezt nevezzk „repulgue”-nek.
- A tszta gyrhatbb lesz, ha omls tlen s kemnyebb nyron.


Matambre relleno (tlttt hs)

Hozzvalk:
1,25 kg marhahs
s
bors
4 tojs
30 dkg tejben beztatott zsemlemorzsa
4 kanlnyi aprra vgott petrezselyemzldje
3 gerezd zzott fokhagyma
2 kanlnyi rlt piros paprika
10 dkg reszelt sajt (parmezn)
1 hosszban cskokra vgott srgarpa
3 slt paprika
5 kemnytojs

Matambre - Katt a nagyobb kprt!

A marhahsszeletet jl megtiszttjuk a zsiradktl, s sval, borssal fszerezzk.
Elksztjk a tltelket: a habosra kikevert tojshoz hozzadjuk a beztatott zsemlemorzst, az aprra vgott petrezselyemzldjt, a fokhagymt, az rlt piros paprikt, a reszelt sajtot, s ezt is szzuk, borsozzuk. A jl sszekevert masszt rkenjk a kitertett hsszeletre, s arra rfektetjk - egymstl egyenletes tvolsgban, ngy adagban - a srgarpacskokat. A hs egyik (keskeny) vgre elhelyezzk a slt paprikkat, azokra pedig a megtiszttott kemnytojsokat, s innen indulva vatosan felgngyljk a hst. A tekercset gyapot crnval jl sszektjk (-varrjuk), vgl hll fliba burkoljuk, s hrom ra hosszan, forr vzben fzzk. A kiftt hst egy prselbe (vagy egy sly al helyezzk), s a felszeletelse eltt, 24 rra hidegre tesszk. (Tlalhatunk mell saltt s valamilyen szaftot is.)


Quimbos tojsok

Hozzvalk:
a tojsokhoz:
5 tojssrgja
3 dkg porcukor
3 dkg kukoricakemnyt
a sziruphoz:
30 dkg cukor
3,5 dl vz
0,5 dl rum
a chantilly krmhez:
20 dkg tejfl
5 dkg porcukor
1 dkg vanlia esszencia

Quimbos - Katt a nagyobb kprt!

Habver tlba tesszk az 5 tojssrgjt, hozzadjuk a porcukrot, s (gppel) habosra kikeverjk. Ezutn beletesszk a kukoricakemnytt is, s addig keverjk, amg teljesen sima lesz. Vgl a kis papr pudingformkat hromnegyedkig megtltjk ezzel a masszval, majd stben szp pirosra stjk. A tojsok utn elksztjk a szirupot: a cukrot megpirtjuk, majd a vzzel felfzve felolvasztjuk, s miutn kihlt, belekeverjk a rumot. Vgl a chantilly krmet ksztjk el: a tejflt a porcukorral s a vanlival kemny habb verjk.
A megslt quimbos tojsokat (a papr pudingformkkal egytt) belemrtjuk a szirupba, majd ktfel vgjuk s megtltjk a chantilly krmmel. A fellett „nappage”-val (sr, fnyest sziruppal) festjk.
J hidegen tlaljuk!

thx: www.flor.site.try.hu

 
 

Kattints a kpre a teljes mrethez!

Kedd:

Flor elhatrozza, hogy elhagyja a hzat, hiszen a br is kimondta, hogy alkalmatlan a gyerekek nevelsre. Vgl elhatrozza, hogy mgis marad, de vltoztat a viselkedsn. Immr szigor s katons, prblja elrejteni a szeretett a gyerekek irnt. Delfina megprblja elcsbtani a grfot, de Maxnak mshol jrnak a gondolatai.


Florencirl kpek: katt
-Florencirl tbb kp katt
 
 Kattints a kpre a teljes mrethez!
 
Szmll
Induls: 2006-04-10
 
Galria
 
Extrk
 
Honlapodra
 
2.vados kpek
 
2.vados Rszkpek!!
 
Zenk
 




Kattints a kpre a teljes mrethez!Kattints a kpre a teljes mrethez!

Kattints a kpre a teljes mrethez!Kattints a kpre a teljes mrethez!

Kattints a kpre a teljes mrethez!Kattints a kpre a teljes mrethez!

Ha szeretnl te is site-tes lenni csak irj: Livestrong1@citromail.hu

 

A szerkesztk elrhetsgei:

Msn:

Lotty: ledneczkilaura@axelero.hu

 

Sulis Cuccok
 
Szereplk s kedveseik
 
Florencia Bertotti/Flor
 

Fabio Di Tomaso/Maximo
 
Paola Sallustro/Maia
 
Maria Eugenia Surez/Paz
 

Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belõle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény vissza    *****    Rose Harbor, ahol a tenger suttog és a múlt sosem tûnik el teljesen. - FRPG - csatlakozz közénk te is :)    *****    Egy kikötõ, ahol minden hullám egy új kezdetet ígér. Rose Harbor, több mint egy város, egy világ a világ mögött.    *****    Rose Harbor &#8211; kisvárosi báj, nagy titkokkal - légy részese te is ennek a kalandnak :) - FRPG    *****    Óceán, erdõ, csillagfény &#8211; minden ösvény Rose Harborba vezet - aktív FRPG közösség    *****    Itachi Shinden 1. kötet Magyarul elérhetõ a konoha.hu -n. Nézzetek be! *** Itachi Shinden 1. kötet Magyarul elérhetõ!!!    *****    ÁGICAKÖNYVTÁRA - KÖNYVEK, KÖNYVEK, KÖNYVEK - ÁGICAKÖNYVTÁRA    *****    MOVIE-NIGHT -> Filmek, Sorozatok <- MOVIE-NIGHT    *****    Movie-    *****    Játssz a színekkel keress szebbnél szebb képeket, építs, szépítsd a portálod, hogy szebb és színesebb legyen a világod!    *****    Debrecen Huszti Lakóparki napelemes családiház eladó. 06209911123 Debrecen Huszti Lakóparki napelemes családiház eladó.    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél színes szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati hõszigetelését!